Debrecen: (52) 532-883, (70) 330-5748 |
Budapest: (1) 786-1220, (70) 933-4779

Miért válaszd a PC-MAX-ot?

Cégünk 1996 októberi nyitásával úttörő szerepet vállalt a minőségi használt számítástechnika elfogadásában és meghonosításában. Ma már mindenki tudja, hogy nem csak a vadonat új - és ebből kifolyólag lényegesen drágább - számítógép lehet a tökéletes választás. A PC-MAX-nál nevünkben hordozzuk a minőség iránti töretlen szenvedélyünket, így kizárólag csak az ellenőrzött forrásból vásárolt, szakértő technikusaink precíz munkájával-, professzionális körülmények között tesztelt termékek kerülhetnek ki a polcainkra.
25.000 forint felett
INGYENES kiszállítás!
24 órán belüli kézbesítés!
Webáruházunkban található termékeink mindegyike tökéletesen tesztelt állapotban, polcainkon rendszerezve várja a vásárlást, így egy biztonságos csomagolást követően azonnal küldeni is tudjuk futárszolgálati partnerünkkel, a GLS-sel.
Garancia - Arra az estre, ha mégis valami nem várt dolog történne.
Mert Murphy törvénye itt is jelen van. Minden termékünkre 1 év jótállást biztosítunk, ami tovább növelhető akár +1 évvel. Ennek áráról a termék vásárlásakor tájékozódhatsz.  
22 év szakmai tapasztalat
a használt számítástechnika
világában.
Ez idő alatt a P2-től a Core I7-es gépekig, a 14"-os képcsöves monitoroktól a LED-es 4K kijelzőig minden elképzelhető tipus felbukkant már nálunk. Szakértő kollégáink minden termékünket a lehető legalaposabb tesztelésnek vetik alá.
Professzionális kiszolgálással és kizárólag
minőségi használt számítástechnikai eszközökkel
a MAXIMÁLIS vevői elégedettségért!
Üzleteinket - és vele együtt a teljes termékkínálatot - megtalálhatod
Debrecenben és Budapesten egyaránt.
Várunk szeretettel!
1074 Budapest, Rottenbiller u. 4/B.
4025 Debrecen, Széchenyi utca 57.
Microsoft
Windows
Lenovo
Fujitsu
Samsung
GData
Dell
HP
Acer