Debrecen: (52) 532-883, (70) 330-5748 |
Budapest: (1) 786-1220, (70) 933-4779

Tisztelt (leendő) Partnerünk!

Több, mint 20 év kiskereskedelmi szerepvállalásunk minden tapasztalatával 2019 decemberében elindítottuk önálló viszonteladói programunkat, mellyel szeretnénk egy jól működő és kölcsönösen hasznos alternatívát biztosítani számotokra.

Mit ajánlunk a partnerség esetén?

1. Mi teljesen saját raktárkészlettel dolgozunk, így nem kell napokig várnod arra, hogy az általad megrendelt terméket végre átvehesd vagy a futár kiszállítsa neked.

2. Rendelésedet rögtön feldolgozzuk, számlázzuk, csomagoljuk, és már adjuk is át a futárnak, vagy gyere el hozzánk személyesen, debreceni vagy budapesti üzletünkben is örömmel várunk!

3. Rendelésed leadhatod weboldalunkon keresztül viszonteladói azonosítás/hitelesítés után, ahova belépésedet követően a saját árkategóriádban látod az összes elérhető termékünket. Figyelj, hogy mint általánosságban a nagykerekben, nálunk is nettó árak vannak feltűntetve.
Számítógépek és laptopok mellé, mint opció, választhatsz hivatalos, felújított számítógépekhez forgalmazott Windows operációs rendszereink közül, de van lehetőséged bővítést/átszerelést is kérni! Csomagajánlatokkal vagy nagyobb mennyiségekkel, egyedi kedvezményekkel kapcsolatosan továbbra is keressetek minket a lenti elérhetőségeinken.

4. A termékeink egészét a beszerzést követően mi magunk teszteljük a kiskereskedelemben elvárt szigorúsággal, így azzal azonos minősítési szempontjaink biztosítják számodra is viszonteladóként a Magyarországon egyedülálló PC-MAX minőséget!

5. A szállítási díj 0.- Ft, azaz INGYENES abban az esetben, ha rendelésed érteke meghaladja a nettó 50.000.- Ft-os számlaértéket. Ez talán viszonteladóként nem túl nagy kívánalom feléd. Ha mégsem sikerülne, úgy mindössze nettó 1500 Ft-os futárköltséggel kell számolnod

6. Minden termékünket 1év garanciával értékesítjük (kivéve notebook akkumulátor), jótállási igény a számlához mellékelt garancialevéllel vagy számlamásolattal érvényesíthető. Esetleges meghibásodás esetén juttasd el hozzánk a terméket, a javítást követően mi díjmentesen visszaküldjük neked. Egy esetleges meghibásodás esetében sem ülünk hetekig az ügyeden, rögtön intézkedünk a meghibásodott termékeddel kapcsolatban.

7. A készpénzes/utánvétes vagy előre-átutalásos vásárlás mellett egyedi megállapodás esetén lehetőséged van halasztott határidejű átutalásra is, sőt, nálunk bankkártyával is fizethetsz a futárnál, és a weblapunkon is.

És mit kérünk cserébe?

- Viszonteladói árakon történő vásárlás feltétele, hogy legyen meglévő céged vagy egyéni vállalkozásod, melynek tevékenységi körei között szerepel a számítástechnikai kereskedelem vagy szolgáltatás. Természetesen fenntartjuk a jogot, hogy nem meglévő vagy megváltozott feltételek esetén a kiszolgálást elutasítsuk.

- legyél rendszeres vásárlónk, figyeld hírleveleinket!

- tartsd be a fizetési megállapodásunkat, mi is pénzből élünk.


Tetszik amit eddig olvastál?

Olvasd át a Viszonteladói Szerződést, kinyomtatnod, visszaküldened nem szükséges, elég ha a jelölő négyzet bekattintásával elfogadod a feltételeket.

Fontos! Amíg nem olvasod végig a szerződést, addig nem aktív a "Tovább..." gomb!!

VISZONTELADÓI KERETSZERZŐDÉS

amely létrejött egyrészről a

PC-MAX Kft.
Cégjegyzésre jogosult: Kovács Ákos ügyvezető igazgató
Kapcsolattartó: Bódizs Gyula
Székhely: 4030 Debrecen, Kerekes F. u. 64
Cégjegyzékszám: 09-09-004088
Adószám: 12114739-2-09
NAIH nyilvántartási szám: NAIH55452/2012, NAIH55453/2012
Számlavezető pénzintézet: Polgári Bank Zrt. Debreceni Fiók
Számlaszám: 61200261-10110124
Telefon: +36 70 / 459-2000
Email: nagyker@pc-max.hu
mint Nagykereskedő (a továbbiakban: Nagykereskedő)

és az űrlapon nevesített Viszonteladó (a továbbiakban: Viszonteladó)
(együttesen a továbbiakban: Felek) között az alulírott helyen és időben az alábbi feltételekkel:

1. A Viszonteladó kijelenti, hogy számítástechnikai termékek kereskedelmével foglakozó bejegyzett gazdasági társaság/egyéni vállalkozó, valamint, hogy a Nagykereskedő által forgalmazott termékeket (a továbbiakban Áru) nem saját célra, hanem tovább értékesítés céljából vásárolja meg. A Felek kijelentik, hogy a jelen megállapodást határozatlan időre kötik meg.

2. A szerződő felek megállapodnak, hogy a Viszonteladó rendszeresen vásárol a Nagykereskedő által forgalmazott Áruból a Nagykereskedő mindenkor érvényes árak szerinti áron és feltételekkel. Felek megállapítják, hogy jelen keretszerződésben foglalt rendelkezések határozatlan időre szólnak.

3. Felek megállapodnak abban, hogy a Nagykereskedő webáruházon keresztül, vagy annak átmeneti működésképtelensége esetén e-mailben vagy telefonon fogad el megrendelést.

4. Felek megállapodnak, hogy a webáruházhoz történő hozzáférés a Viszonteladó ezen szerződés aláírása után a webes bejelentkezésével és regisztrációjával jön létre, mely minden esetben egyedi elbírálás alá kerül. A Viszonteladó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a webáruház használatára a mindenkori webáruház feltételek vonatkoznak.

5. A Nagykereskedő az Áru vételáráról (a továbbiakban: Vételár) számlát állít ki a Viszonteladó részére, amelyben feltüntetett összeget a Viszonteladó a fizetési módtól függően fizeti meg a Nagykereskedő részére. A Felek megállapodnak, hogy a Polgári Törvénykönyv 6:216.§-ában foglaltaknak megfelelően, Vételár teljes kiegyenlítéséig a Nagykereskedő az Áru esetében fennálló tulajdonjogát fenntartja. Viszonteladó alaphelyzetben készpénzes vásárlásra jogosult. Ettől eltérő megállapodás esetén, a banki átutalással történő fizetés feltételeit egy későbbi kiegészítő szerződés tartalmazza.

6. A Felek megállapodnak, hogy a Viszonteladó jogosult igénybe venni a Nagykereskedő által nyújtott házhozszállítási szolgáltatást, amennyiben elfogadja a Nagykereskedő által működtetett webáruház oldalán feltüntetett mindenkori kiszállítási feltételeit.

7. Az Áru birtokbavételével, az Áruval kapcsolatos kárveszély átszáll a Viszonteladóra, ezért a Viszonteladó viseli az Áru átvételének időpontjától az Áruban bekövetkezett valamennyi kárt.

8. A Nagykereskedő által forgalmazott termékek jótállási/garanciális ügymenetére a Nagykereskedő által működtetett webáruház oldalán feltüntetett mindenkori jótállási/garanciális szabályzata vonatkozik. Kivételt képez ez alól a 14 napos elállási jog gyakorlása, melyet a vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően csak végfelhasználók (fogyasztók) számára biztosítunk.Meghibásodás esetén a kérdéses terméket a Viszonteladónak kell eljuttatnia a Nagykereskedő telephelyére, míg a javítást (vagy cserét) követően a Nagykereskedő díjmentesen vissza szállíttatja azt. A díjmentes javítás és visszaszállítás csak megalapozott garanciális igény esetén alkalmazható. 

9. A Felek megállapodnak, hogy a jelen jogviszony tekintetében az üzleti titoktartás szabályait betartják.

10. A szerződést mindkét fél jogosult a másik félhez intézett írásos nyilatkozatával, 15 (tizenöt) napos felmondási idővel felmondani. A felmondási idő alatt a felek kötelesek egymással elszámolni.

11. A Felek kijelentik, hogy a magyar jogszabályoknak megfelelően bejegyzett gazdasági társaságok/ egyéni vállalkozók, csődeljárás, felszámolási eljárás, végelszámolási eljárás hatálya alatt, vagy bármely, a jelen szerződés létrejöttét akadályozó hatósági intézkedés hatálya alatt nem állnak, és képviselőik rendelkeznek a jelen keretszerződés aláírásához szükséges cégjegyzési, képviseleti jogosultsággal.

12. A jelen keretszerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, és a vonatkozó más jogszabályok rendelkezései az irányadóak.

Elfogadom a keretszerződést *
Most átirányítunk a regisztrációs felületre, itt jelöld be a „Viszonteladói regisztráció”-t, és töltsd ki a formot! A sikeres regisztrációról levélben értesítünk.
Üdvözöl a PC-Max csapata!